Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C

GAZİANTEP – 30 yıldır 40 kedi ve 10 köpeği besliyor

GAZİANTEP‘TE YAŞAYAN GÜNER SARI, 30 YILDIR KENDİ İMKANLARIYLA ALDIĞI MAMALARLA GÜNDE 40 KEDİ VE 10 KÖPEĞİ BESLİYOR.

19/12/2021 14:25
A+
A-

Gaziantep‘te yaşayan Güner Sarı, 30 yıldır kendi imkanlarıyla aldığı mamalarla günde 40 kedi ve 10 köpeği besliyor.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Güner Sarı, 30 yıldır her gün kendi imkanlarıyla aldığı mamalarla 40 kedi ve 10 köpeği besliyor. Hayvanlara olan sevgisiyle tanınan yaşlı kadın, hayvanseverler tarafından takdir görüyor. Her sabah sokak sokak gezerek kedi ve köpekleri besleyen Güner Sarı, 30 yıldır düzenli olarak her gün sokak hayvanlarının beslenmesiyle ilgilendiğini söyleyerek, “Günlük 30 ila 50 TL arasında değişen rakamlarla sokak dostlarına mama alıyorum. Aylık bin TL gidiyor. Babamdan kalan maaş ve hayvanseverlerden adlığım desteklerle bu işi sürdürüyorum. Herkesi sokak hayvanlarına destek olmaya davet ediyorum” dedi.

“Güner Hanım’ın yaptığı takdire şayan”

Komşusu Nazan Öcal, Güner Sarı’nın her gün sokak hayvanlarının beslenmesi için özverili bir şekilde çalıştığını ifade ederek, “Güner Hanım’ı takdir ediyorum. 16 yıldır Güner Hanım’ın komşusuyum. Çocuklarına bakar gibi istisnasız hem gündüz hem gece sokak dostlarını besliyor. Güner Hanım’ın yaptığı takdire şayan. Güner Hanım’ı yaptıkları için kutluyor ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.