Dolar 32,5844
Euro 34,8069
Altın 2.511,28
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

2022 yılının en iyi 3 saç ekim merkezi belli oldu

2022 YILININ EN İYİ 3 SAÇ EKİM MERKEZLERİ BELLİ OLDU. SAÇ EKİMİNDE LİDER KONUMDA OLAN TÜRKİYE’NİN EN İYİ SAÇ EKİM MERKEZLERİ ARAŞTIRMALAR SONUCU AÇIKLANDI. BAŞARI ORANLARI VE HASTA MEMNUNİYETLERİNİN GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULDUĞU ARAŞTIRMALAR SONUCU EN İYİ SAÇ EKİM MERKEZLERİ PAYLAŞILDI.

2022 yılının en iyi 3 saç ekim merkezi belli oldu
27/04/2022 13:35
A+
A-

2022 yılının en iyi 3 saç ekim merkezleri belli oldu. Saç ekiminde lider konumda olan Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri araştırmalar sonucu açıklandı. Başarı oranları ve hasta memnuniyetlerinin göz önünde bulundurulduğu araştırmalar sonucu en iyi saç ekim merkezleri paylaşıldı.

Erkeklerin yüzde 85’inden fazlasının, 50 yaşına kadar saçları inceldiği, kadınların ise yüzde 50’sinden fazlasında, yaşamları boyunca fark edilir miktarda saç dökülmesi meydana geldiğini belirten uzmanlar, saç kaybının, hem erkekler hem de kadınlar için paniğe, endişeye ve depresif durumlara neden olabilecek, onları sosyal aktivitelerden uzaklaştırabilecek bir faktör olabileceğini söyledi. Bu nedenle saç ekiminin son yıllarda dünya çapında olduğu kadar Türkiye’de de en popüler saç dökülmesi tedavisi ile karşılaştıklarını dile getiren uzmanlar, özellikle İstanbul, Türkiye’de bulunan en iyi saç ekim merkezi ve doktorlarını barındıran bir şehir olduğunu kaydetti. İstanbul, Türkiye’de olduğu kadar, tüm dünya çapında da en iyi saç ekim merkezi hizmetlerini sunan lider şehirler arasında olduğunu ifade eden uzmanlar, saç ekimi yaptırmaya karar verenler için çok sayıda seçenek bulunduğunu ifade etti. Elle Dergisi tarafından bu konuda yapılan araştırmada uzman deneyimi, ekip başarısı, kullanılan teknoloji, hijyen, hasta memnuniyeti gibi unsurlar göz önüne alınarak, 2022 yılının en iyi saç ekim merkezleri belirlendi.

Tüm dünyada en iyi saç ekim merkezi kapasitesine sahip İstanbul saç ekim merkezleri başarılarıyla Türkiye’nin saç ekiminde gurur kaynağı oluyor. Saç ekimi sektöründe hem kalite hem de uygun fiyat açısından, dünyanın önde gelen ülkelerinden birisi olarak kabul görmektedir. Türkiye, sadece ülke vatandaşları için değil yabancılar için de tercih edilen bir yer olduğu belirtilen araştırmada, özellikle İstanbul’a, sadece saç ekimi için gelen turist sayısının oldukça fazla olduğu belirtildi. Sağlık turizmi sayesinde de Türkiye, döviz girişi yapıldığı belirtilen araştırmada, sağlık turizmine katkı sağlayan en iyi saç ekim merkezleri içinde İstanbul’un en çok ödül alan 3 saç ekim merkezi listelendi. Listede Hermest Saç Ekim Merkezi, Asmed Saç Ekim Merkezi ile Nimclinic Saç Ekim ve Estetik Merkezi isimleri yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.