Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Yayına bağlanan vatandaş şok iddia”Kan izleerini temizlemek için 7 kez yıkadılar’

Yayına bağlanan vatandaş şok iddia”Kan izleerini temizlemek için 7 kez yıkadılar’
REKLAM ALANI
03/02/2023 13:22
A+
A-

Müge Anlı’da aranan 25 yaşındaki kuzenler Mustafa ve Onur Yılmaz’ın kaybolmalarına ilişkin dün sabah eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Mustafa Yılmaz’ın karısının aile üyeleri köye yapılan şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Operasyonun İstanbul ayağında ise kayıp kuzenlerden Onur Yılmaz’ın annesi Hatice Yılmaz, Müge Anlı’nın canlı yayınında ekipler tarafından gözaltına alındı. Anne Yılmaz o sırada ağlayarak, “Oğlumun da yeğenimin de yaşadığını düşünmüyorum. İkisini de ortadan kaldırdılar” dedi.

KARISININ AİLE ÜYELERİ GÖZALTINDA

Mustafa Yılmaz’dan 12 gündür, kuzeni Onur Yılmaz’dan ise 11 gündür haber alamayan aile üyeleri, çareyi Müge Anlı’nın programına katılmakta buldu. Kuzenlerin şüpheli kaybına yönelik olarak Elazığ’da sabahın erken saatlerinde hareketlilik başladı. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliğinin düzenlediği şafak operasyonuyla, Elazığ Kovancılar’a bağlı Sürekli köyünde yaşayan kayıp Mustafa Yılmaz’ın eşi Nurten Yılmaz’ın şüpheli aile üyeleri gözaltına alındı.

ANNE, CANLI YAYINDA EKİPLER TARAFINDAN ALINDI

Eş zamanlı olarak yürütülen operasyon kapsamında, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kayıp kuzenlerden Onur Yılmaz’ın annesi Hatice Yılmaz’ı da Müge Anlı’nın canlı yayınında gözaltına aldı.

“İKİSİNİ DE ORTADAN KALDIRDILAR”

Gözaltına alındığı sırada gözyaşları içinde konuşan Hatice Yılmaz, “Oğlumun da yeğenimin de yaşadığını düşünmüyorum. İkisini de ortadan kaldırdılar” dedi.

EVLER, AHIRLAR DİDİK EDİLDİ

Operasyon kapsamında köydeki evler ve ahırlar didik didik arandı. Gözaltına alınan isimlerden biri de kayıp Mustafa Yılmaz’a ölüm tehditlerinde bulunan kayınpederi Latif Yılmaz oldu. Operasyon sırasında Latif Yılmaz’ın dört katli evi arandı. Evde bulunan telefonlara da el konuldu. Sabah başlayan sorgu işlemleri sürüyor.

“ARABAYI 7 KEZ YIKADIM KAN İZLERİ ZOR ÇIKTI”

Öte yandan Mustafa Yılmaz’ın akrabası olan bir vatandaş yayına katılarak halk arasında konuşulan bir iddiayı dile getirdi. Vatandaş, Onur Yılmaz’ın arkadaşı olan Fatih isimli şahsın madde kullandığını ve madde etkisindeyken arabasını kan izlerini temizlemek için 7 kez yıkadığını söylediğini iddia etti.

Müge Anlı ise emniyet güçlerinden arabanın kriminal incelemeye alınmasını istedi. Anlı: “İstediğiniz kadar yıkayın, kan izlerini silemezsiniz. Emniyet güçleri o yüzden kan izlerine “Allah’ın izi” diyor. Kriminal inceleme sonucu bu ortaya mutlaka çıkacaktır” dedi

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.